torstai 16. joulukuuta 2010

Saatooo.

Noniin. Vahan Vois lisailla tuohon edelliseen teksiin asioita lastenkodilta.

Siella siis on suihku, mutta lapset kay siella vessassa, koska paikassa on yksi Indian -style vessa ja 110 lasta niin eihan se ihan riita. Paikka kylla rakennetaan kokoajan suuremmaksi ja vessoja varmasti on tulossa lisaa, mutta tieda sitten milloin.

Aloitan luultavasti tekemaan osan lasten kanssa Sirkustavaroita, kuten palloja, huiveja, flowerstickeja ja siella onkin jo diabolo valmiina ja me tehdaan muutaman kanssa sirkusesitys. On tosi hyva, etta siella on muitakin vapaaehtoisia, niin voidaan tehda yhdessa paljon, koska vakituisen henkilokunnan kanssa se on vaikeaa.

Nyt pitaa vaan tutustua lapsiin ja katsoa keilla on kykyja ommella ja tehda valineita ja sitten aloitetaan temppuharjoitukset. Yksi toinen vapaaehtoistytto aloittaa ehka soittoharjoitukset ja sitten me voidaan pitaa esitys. Pelottaa vaan, etta riittaako aika tahan kaikkeen. Mutta we will see.

Ma olen ollut ruikulissa (vai miten sen nyt natisti sanois) nyt kaks paivaa ja maha ollut tosi kipee. Tanaan menin laakariin, vaikka oisin itse halunnut odottaa viel huomiseen, koska en oo kovin halukas noihin antibiotteihin. mutta kaikki muut kaski, niin menin. Mukava laarkariseta maaras mulle antibiootit(yllari), mutta yllari oli, et se maaras myos probiootit. Harvemmin suomessa ees kehottaa syomaan niita >(

Sain myos allergialaaketta ja jotain erikoista kutinaa poistavaa rasvaa mun selassa olevaan ihottumaan, joka on aika huge ja todella.kutiava.

se rasva nayttaa samalta, kuin se vaaleanpunainen penisiliini, joita kaikki muut lapset sai pienena syoda korvatulehdekseen paitsi ma ja olin aina kateellinen. Luulin jo hetken, et nyt makin saan sita herkullisen nakoista litkua, mutta se onkin sita rasvaa. Siis se ei oo rasvaa vaan litkua :)

Mutta joo. Huomenna taas uusi paiva, Anna Tampereelta tulee kylaan toisen Annan kanssa ja taalla Aurovillessa on festarit, jossa kaikenlaista aktiviteettia ja illalla ruokaa, teatteria ja musiikkia :)  Ansku paasee capoeiraamaan :)

Kirjoittelen tasta Aurovillesta lisaa, kun paasen mukaan tahan paikaan. Ei ihan mika vaan kyla ;)

3 kommenttia:

  1. Voi voi! Koitas nyt olla ees terveenä! Mä laitan sähköpostia sulle kun tässä viikonloppu rauhottuu vähän. Terveisiä! Ja ottakaa kuveja! Capoeirastaki!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti tohtorin tropit auttoivat ja pääsit ruikulistasi8) Olikos mukavat festarit? Vietetäänkö siellä joulua?

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa siltä, että teille on tulos kyl melkoisen antoisat neljä kuukautta, vaikka työ tuskin tulee olemaan helppoa. Mut kyl te tytöt siihen pystytte, ihan varmasti :D Voimia sinne ja kaikkea hyvää!!

    VastaaPoista