sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Edistysta.

Taalla on tapahtunut hieman edistysta. Viime viikolla toissa oli tosi kaikki paivat hyvia. tuli semmoinen olo, etta paasi vahan sisalle paivan touhuihin ja oli tekemistakin.
Johtaja lupasi, etta ompelukoneet voitaisiin korjata meidan hommia varten.
Pyysin keskiviikkona, etta saisin katsoa koneita ja johan niita oli siella jo kohta korjaamassa mina ja joku nainen ja mies. ne on semmoisia poljettavia, etten ihan kaikkia ymmartanyt. Mutta yksi ehka saattaa jopa toimia. Ja myohemmin iltapaivalla ompelukoneita oli ilmaantunut sinne kolme lisaa. Saa nahda, etta onko siella ompelukoneet toiminnassa sitten kun tullaan lomalta.

Kokeillaan varmaan myos lasten kanssa sipulinkuorilla varjaysta.ja sitten ommellaan varjayskankaasta jonkkapalloja. Materiaalien hankinta tuleekin taas olemaan sitten oma juttunsa. Palloihin on pakko loytaa jostain jotain muovijuttuja sisaan, koska kaikki muu kastuu ja turpoo taalla, kun on niin kosteaa. ja siis ennen kaikkea homehtuu. Ehdotuksia otetaan vastaan, jos joku keksii jonku muovi kierratys asian.

Ansku ottaa omaksi projektikseen maalausjuttuja. Toki tehdaan kaikkea yhdessa, mutta Ansku on Bossi siina :) Pitas siis maalata yksi huone tai sali. ja lapset mukana tietenkin.

Mutta paa-asia on nyt, etta tuntuu silta, etta asiat alkaa sujumaan.

Kaikkee tapahtuu mukamas kauheesti joka paiva taalla muutenkin. On ollu tosi kivaa kun Annat Tampereelta on ollut kaymassa. Ja ollaan tutustuttu mukaviin uusiin tyttoihin. Ihmeellista vaan kun toiset tulee ja menee ja me vaan ollaan taalla niin pitkaan. Pari tytoista on taalla yhtakauan kun me ja se on kivaa. Tosin uusiakin on kuulemma tulossa.

...Ja sori, ei pysty keskittyyn oikeen kirjoitukseen. On niin hiki ;)

3 kommenttia:

  1. Jos vanhoja muovipusseja ja -kasseja on siellä, niin niitähän vois leikata kuin matonkuteita ja keriä palloksi niiden kankaiden sisälle. Onko ne liian kevyitä? Voikaapa taas hyvin ja mukavaa Uuden Vuoden viettoa teille kaikille.

    VastaaPoista
  2. Oikein onnellista ja vauhdikasta vuotta 2011 sinulle Leena ja Raijalle kans:)

    VastaaPoista
  3. Niin, olenkos sanonut, että Inkiväärin takana on Tuikku?8) Mitäs siellä tällä hetkellä puuhaillaan, onko suunnitelmat edenneet?

    VastaaPoista