perjantai 28. tammikuuta 2011

Back in blogi

Taa blogi homma ei todellakaan ole mun lempi puuhaa. En tieda miksi, mutta tuntuu vaan vaivalloiselta kirjoitella tanne. Kayn aika harvoin nettikahvilassa ja muutenkin paivat menee tosi nopeesti ja on taynna kaiken maailman touhuja kokoajan. Mutta jos nyt jotain.

Taalla lasten kodilla etenee hitaasti kaikki. Kaikki muut sirkusvalineet on valmiit paitsi kukkakepit. Mutta juuri juttelin miehen kanssa, jonka on pitanyt hommata ne mulle niihin puukeppeja jo viikkoja, ja se sanoi etta niiden saaminen on hidasta???? No, paatettiin, etta se menee musiikki liikkeeseen ja ostaa rumpukapuloita... saa nahda kauan niissa menee.

Muutenkin tama meno taalla on aika kaaoottista kokoajan. Keskittyminen sirkuksen harjoitteluun on aika vaikeaa. Lapsilla on todella huonokeskittymiskyky ja paljon koordinaatio vaikeuksia. Mutta siihempa tama juuri auttaisi. Voi olla, ettei me mitaan esitysta saada aikaiseksi, mutta huvinvuoksihan voi tehda vaikka mita...

No saa naha, ehka me viela taalta noustaan.

Oon vieraillut pari kertaa myos Intialaisessa sairaalassa, tyokaverin kanssa, jolla on tosi pahasti aukinaiset ja tulehtuneet haavat jaloissaan. Ne reissut on ollut aika huvittavaa luokkaa. Vaikka sairaala on yksityinen, nurset ei puhu englantia lainkaan. Eika niiden kanssa kommunikointi onnistu hymylla eika vakavuudella. No eilen Kathi sitten paatti, kun oltiin melkein kaks tuntia odoteltu siella, etta pakko ottaa ohjat omiinkasiin ja tunkee ittensa laakarin huoneeseen. No sitten siina olikin jo akkia kaks laakaria kattomassa tilannetta. No ihan hyva asia etenee, mutta todellakin taytyy olla omaalotteinen joskus tassa paikassa.

Siten kun yritettiin maksaa, niin ketaan ei kiinnostanut... No eikai siina mitaan, lahetaan sit menee, Ilmaiseksi.

Lasten kanssa ollaan puuahiltu kaikenlaista. Ommeltu jongleeraus pusseja. Maalattu vesivareilla ja kayty suihkussa. Ma jopa pesin yhden pojan kakat tosta noin vaan ilman hanskoja, enka ees tajunnu, mita teen ennen kuin yks tyontekija oli ihan nolona ja nauro mulle. Se oli ihan ihmeissaan, etta mita tuo tytto tekee. huito mut pois ja tuli tekeen saman. Todella alkaa tottua tahan likaan ja kaikkeen eritteeseen. Vaikka en ma mikaan erite kammoinen oo kylla koskaan ollutkaan.

Joskus tuntuu, etta naa ei ymmarra, etta mekin voidaan tehda oikeasti toita ja olla avuksi. Aina, kun aloittaa jotain, joku tulee ja ottaa hommat sulta ja tekee ne sitten itte. Siihenkin on pitanyt opetella tiukka taktiikka, etta saa tehda itse, ilman, etta loukkaa...

Hmps. Mun piti olla tanaan keittiossa mukan auttamassa lounaan teossa. Mutta eihan se nyt kaynytkaan painsa. Mut hatyytettiin pihalle, sori sori sori... No ei se mitaan. menen maalaamaan poikien kanssa ulos.

Suomenkielen puhuminen ja kirjottaminen on muuttunu nakojaan hieman vaikeaksi ja kirjakieliseksi. What?? Eilen oltiin syomassa illalla yhden toisen suomalaisen kanssa (ei siis Ansku :)) Ja ei yhtaan osattu puhua suomee. No me puhuttiin sitten suurimmaks osaks englantia. Tosi outoo. mutta ihan hauskaa.

Tanaan on joogatunti ja huomenna musiikkifestarit, jossa on jazzia, rokkia ja  metallia ;) will be interesting...